Energiedienstenbedrijf op bezoek bij de EnergieKlusser Hilversum

17 april 2024

In Hilversum wordt met man en macht gewerkt om bewoners te helpen energie te besparen: op weg naar energiezuinige, comfortabele én gezonde woningen. Het Energiedienstenbedrijf (EDB) is één van de partners: met een helder klimaatplan geven wij advies op maat hoe woningeigenaren op weg kunnen naar een aardgasvrije woning.

Maar niet iedereen wil én kan grote stappen zetten. Als partner in de energietransitie in Hilversum ging het EDB op bezoek bij een andere belangrijke partner: de EnergieKlusser. Zij zijn er speciaal voor mensen met lagere inkomens en een hoge energierekening.  Met slimme maatregelen zoals ledlampen, stekkerdozen of juist grotere maatregelen zoals radiatorventilatoren en isolerende gordijnen, helpt de EnergieKlusser mensen aan een lagere energierekening. Het bezoek van de EnergieKlusser is gratis.

Ook het Klimaatplan voor woningeigenaren die op weg willen naar aardgasvrij is gratis. In het Klimaatplan treft u in 1 oogopslag welke maatregelen nodig zijn voor een gezonde, energiezuinige en comfortabele woning. Mocht u als woningeigenaar inzicht willen krijgen hoe u uw woning kunt verduurzamen dan kunt u zich aanmelden voor een gratis Klimaatplan: https://energiedienstenbedrijf.nl/aan-de-slag-met-jouw-woning/