Aan de slag met jouw woning

1. Intake Klimaatplan

We stemmen met je af wat je wensen, plannen en ideeën zijn voor de aardgasvrije woning en kijken of ons aanbod hierbij past. Ons aanbod is: in één keer van het aardgas af. Alles geregeld, van advies tot en met uitvoering.

2. Op maat advies: Het Klimaatplan

Onze technische adviseur neemt de technische mogelijkheden van de woning met je door om in één keer van het aardgas af te komen. Je ontvangt een Klimaatplan waarin heel gedetailleerd staat hoe dat kan, wat de investeringen en opbrengsten zijn en welke subsidies en financieringsmogelijkheden je hebt. En niet te vergeten de geschatte maandlasten. Zo wordt het aardgasvrij maken van je woning bereikbaar. De inschatting van de investering zit dicht bij de uiteindelijke prijs, omdat we ons baseren op de prijzen van de uitvoerende partijen waar we mee samen werken. Je komt dus niet voor verrassingen te staan bij de offerte

3. Offerte

Als je akkoord bent met het Klimaatplan, schakelen we onze uitvoerders in. Zij komen bij je thuis inmeten: welke bouwkundige aanpassingen zijn nodig en wat zijn de exacte afmetingen van de nieuwe installaties. Dit zetten we op een rijtje in de definitieve offerte.

4. Aan de slag

Zodra je de offerte hebt geaccepteerd, gaan onze regionale aannemers aande slag. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar bedrijven die dit voor je kunnen doen. Onze partners leveren alles: van bouwkundige aanpassingen tot isolatie en de nieuwe installaties in de woning. Zo maken ze voor jou een Zuinige, Comfortabele, Gezonde en Aardgasvrije woning.

Laat je vrijblijvend informeren

Aan de slag met je woning? We helpen je graag. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek inclusief een Klimaatplan specifiek voor jouw woning.  Heb je een vraag, vul het onderstaande contactformulier in.

Volg één van onze webinars of meld je aan voor één van de informatieavonden.