Gemeente Wijdemeren

Samen met de gemeente Wijdemeren en de Energie coöperatie Wijdemeren verzorgt het EDB een aanbod voor zowel Vve’s als particuliere woningeigenaren. Voor enkele particuliere woningeigenaren die in 1 of 2 stappen naar een energiezuinige, comfortabele én gezonde woning overgaan is een gratis klimaatplan ter beschikking.

Wilt u aan de slag met uw woning? Meld u dan via deze pagina aan voor een gratis intakegesprek.

Advisering VvE’s
De gemeente ondersteunt ook het adviestraject van de VvE’s door het gratis ter beschikking stellen van een Intakegesprek met het bestuur van de VvE. In dat gesprek worden de mogelijkheden voor ondersteuning door het Energiedienstenbedrijf verkent. De gemeente vergoed ook een deel van de quickscan die inzicht geeft in de verduurzamingsmogelijkheden van uw VvE.

Wilt u nu al direct aan de slag met uw VvE? Meld u dan hier aan voor een gratis VvE intakegesprek.

Heeft u vragen over de mogelijkheden in Wijdemeren, dan kunt u contact opnemen met projectleider Oscar Jansen: 06-17414947 | oscar@edb-gv.nl

Nieuws

Frederique uit Hilversum over het Klimaatplan … “Het is geen standaard plan, maar precies op maat voor ons.”

Frederique uit Hilversum over het Klimaatplan … “Het is geen standaard plan, maar precies op maat voor ons.”

Oscar Jansen ging in gesprek met Frederique uit Hilversum. Zij heeft onlangs een gratis klimaatplan vanuit het Energiedienstenbedrijf (EDB) gekregen. Voor haar net aangekochte bestaande woning wilde ze een gedegen advies over welke maatregelen te treffen om te verduurzamen.

Lees verder

Blog: Aardgasvrij het nieuwe normaal?

Blog: Aardgasvrij het nieuwe normaal?

Voor Oscar Jansen, projectleider bij de Stichting Energiedienstenbedrijf (EDB) is het werk altijd heel dichtbij.  Ook in zijn vrije tijd. Soms is dat lastig: ondanks zijn drive voor een mooiere wereld heeft hij natuurlijk de behoefte aan vrije tijd. En dat levert vaak onverwachte mooie inzichten op, zoals tijdens vier dagen fietsen. Hij vertelt erover in deze blog.

Lees verder

Laat je vrijblijvend informeren

Aan de slag met je woning? We helpen je graag. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek inclusief een Klimaatplan specifiek voor jouw woning.  Heb je een vraag, vul het onderstaande contactformulier in.

Volg één van onze webinars of meld je aan voor één van de informatieavonden.