Energiedienstenbedrijf aanwezig op energiemarkt Kerkelanden Hilversum

11 april 2024

Op de warmste 6 april ooit gemeten was projectleider Oscar Jansen van het Energiedienstenbedrijf aanwezig op de energiemarkt in de wijk Kerkelanden in Hilversum. Een mooi evenement, georganiseerd door een zeer betrokken bewoner in samenwerking met het Wijkcentrum De Koepel.  Naast het Energiedienstenbedrijf, waren ook de EnergieKlussers van de gemeente Hilversum en de energiecoaches van Energiecoöperatie Hilverzon aanwezig om geïnteresseerden van adviezen en informatie te voorzien.

Het Energiedienstenbedrijf ondersteunt in deze wijk een appartementencomplex aan de Kapittelweg. Bent u ook geïnteresseerd in onze betrokken VvE aanpak, meld u zich dan aan via deze pagina.  Stap voor stap helpen wij zowel het VvE bestuur als de andere bewoners naar een energiezuinig, gezond en comfortabel appartement.

Het Energiedienstenbedrijf helpt ook woningeigenaren die een concreet advies over het verduurzamen van hun woning. Via het op maat gemaakte Klimaatplan krijgt u inzicht in de maatregelen die u kunt nemen, de investering die nodig is en het effect op uw maandlasten. Wilt u ook concrete stappen op weg naar een comfortabel, gezond én energiezuinig huis? U kunt zich via deze pagina aanmelden voor een gratis intakegesprek.