Bijscholing technisch adviseurs Energiedienstenbedrijf bij LG

28 februari 2024

In februari 2024 waren wij vanuit het Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek met projectleiders, technisch adviseurs en bedrijven te gast bij LG in Amstelveen. We zijn daar bijgepraat over de laatste technologie van warmtepompen, hybride systemen en luchtverversing. Een keur aan keuzemogelijkheden en vooral informatie over wanneer welke systemen het best kunnen worden toegepast.

Waardevol voor onze adviseurs die deze kennis weer ten goede laten komen van de huiseigenaren. Wij zetten die kennis bijvoorbeeld in bij het realiseren van Klimaatplannen voor woningeigenaren. Dat is een technisch advies voor (stapsgewijze) aardgasvrije renovatie van uw woning, inclusief een vergaande raming van de kosten, opbrengsten, subsidies en financiering. Op weg naar een gezonde, zuinige en comfortabele woning.

Hieronder een video impressie van ons bezoek aan LG in Amstelveen.

Gratis Klimaatplangesprek inclusief Klimaatplan
De gemeente Hilversum biedt via het EDB voor bewoners die stappen willen zetten of toch in één keer aardgasvrij willen gaan wonen een gratis Klimaatplangesprek inclusief Klimaatplan aan. Tijdens het Klimaatplangesprek wordt de huidige woonsituatie goed in beeld gebracht. We maken een rondje door de woning en bepalen samen welke ingrepen er wel of niet nodig zijn voor uw Klimaatplan. Dit alles resulteert in een begroting inclusief huidige en nieuwe maandlasten die heel dicht in de buurt van de werkelijkheid komt.

Aan de slag?
Wilt u, als bewoner van de gemeente Hilversum, serieus aan de slag en op de juiste wijze op weg naar aardgasvrij wonen? Meld u dan hier aan voor een gratis intakegesprek.

Bij een aantal andere gemeenten in het Gooi zijn een beperkt aantal klimaatpannen gratis. Meld u zich in dat geval hier aan. Wij laten u dan weten of het voor u ook kosteloos is.