Webinar ‘in stappen of in één keer van het aardgas’ af terugkijken

Benieuwd naar onze speciale aanpak voor het verduurzamen uw woning

Dit webinar is bedoeld voor eigenaren van woningen die gebouwd zijn ná het jaar 1995. Omdat deze woningen vanuit de bouwperiode al voldoende zijn geïsoleerd is het mogelijk om, zonder extra bouwkundige (isolatie)maatregelen, de woning relatief gemakkelijk in één keer aardgasvrij, gezonder en comfortabeler te maken.

Veel woningeigenaren zien door de bomen het bos niet meer. Wat moet ik doen en wie moet de maatregelen uitvoeren? Hoe weet ik dat alle maatregelen op elkaar aansluiten en alles echt optimaal werkt? Welke garanties heb ik en hoe weet ik zeker dat ik de komende jaren grip heb op mijn energiekosten?

Tijdens dit webinar geven technisch adviseur Jan Nieuwveld en projectleider Herman Schotman inzicht in hoe je jouw woning kan verduurzamen en welke ondersteuning EDB hierbij kan bieden.

Het Energiedienstenbedrijf, opgericht door de gezamenlijke gemeenten in de regio Gooi en Vechtstreek, zet zich in voor de verduurzaming van woningen en VvE’s.

Bij het terugkijken van dit webinar heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze vragen kunnen per mail worden verzonden, en u krijgt binnen twee werkdagen een antwoord retour.

U kunt het webinar direct bekijken nadat u zich heeft aangemeld via het onderstaande formulier.

Volg één van onze webinars of meld je aan voor één van de informatieavonden.