Gemeenten Blaricum en Laren

De BEL gemeenten Blaricum en Laren werken samen bij de energiebesparing in de bestaande particuliere bouw. Ze hebben onlangs een bijeenkomst georganiseerd en voorlichting gegeven aan meer dan 120 woningeigenaren. Gepresenteerd werd een ontzorgmodel van voorlichting tot en met uitvoering van maatregelen dat wordt uitgevoerd door een aantal organisaties die allemaal een deel van de ontzorging voor hun rekening nemen.

Onderstaande partners zijn betrokken

1. Duurzaam Bouwloket

Dit is het energieloket van Blaricum en Laren. Huiseigenaren kunnen er terecht voor telefonisch advies en de doorverwijzing naar bouwers en installateurs voor offertes.

2. Energiecoöperaties

De energiecoöperaties in uw gemeente bieden de kans voor het aanvragen van coachgesprekken aan huis over de stapsgewijze aanpak van de verduurzaming van uw woning. U krijgt een handig rapport dat u verder helpt om keuzes te maken. Aanvragen kunnen worden gedaan via het Duurzaam Bouwloket.

Nieuws

Frederique uit Hilversum over het Klimaatplan … “Het is geen standaard plan, maar precies op maat voor ons.”

Frederique uit Hilversum over het Klimaatplan … “Het is geen standaard plan, maar precies op maat voor ons.”

Oscar Jansen ging in gesprek met Frederique uit Hilversum. Zij heeft onlangs een gratis klimaatplan vanuit het Energiedienstenbedrijf (EDB) gekregen. Voor haar net aangekochte bestaande woning wilde ze een gedegen advies over welke maatregelen te treffen om te verduurzamen.

Lees verder

Volg één van onze webinars of meld je aan voor één van de informatieavonden.