Ontdek de weg naar aardgasvrij wonen. Bezoek het belevingscentrum op woensdag 4 september 2024

Tijdens bijeenkomsten en webinars die wij regelmatig organiseren worden veel vragen gesteld over de maatregelen die een woningeigenaar of in stappen of in één keer kan nemen richting aardgasvrij wonen. Het zelf zien en ervaren van de installaties in de praktijk helpt bewoners om een goed beeld te krijgen van de #geenspijt oplossingen die onze uitvoerende partners bieden.

Daarom adviseren wij bewoners: bezoekhetbelevingscentrum.nl en laat u geheel vrijblijvend in ca. 1,5 uur (nog) eens goed voorlichten over de beste installatietechnische oplossingen voor uw woning.

De door ons geselecteerde uitvoerende partners Klimaatmissie Nederland, LG, Jaga en Bloemendal Bouw hebben al deze installaties in Het Belevingscentrum van Bloemendal Techniek te Leusden samengebracht. Bekijk en beleef de installaties v.w.b. lucht/water (hybride)warmtepompen, lage temperatuur verwarming, ventilatie, isolatie, zonnepanelen, airco’s, laadpalen, energieschutting en batterijopslag. Luister naar het geluid van de werkende lucht/water warmtepomp. Stel alle (kritische en moeilijke) vragen. Wij geven u de eerlijke antwoorden!

Datum: woensdag 4 september
Tijd: aanvang 19:30
Locatie: Bedrijfsweg 9, Leusden
www.bezoekhetbelevingscentrum.nl

Klik hier om u direct aan te melden voor woensdag 4 september
Komt 4 september niet uit? Wij organiseren elke eerste woensdag van de maand een bijeenkomst!